De geweldige zomer van 2018 is langzaam aan het overlopen in de herfst. De vakanties van velen zijn voorbij en het werkzame leven gaat weer verder. In de vakantieperiode heb ik het redelijk rustig gehad. Maar ik ben wel de trotse opa geworden van de zoon van mijn dochter en haar partner.

Ook dit voorjaar en zomer was het weer roerig in de wereld. Met een bijzondere president in de USA, die zeer controversieel bezig is met iedereen over de hele wereld en zo zijn eigen ideeŽn heeft. Wij worden in Nederland geconfronteerd met informatie over radicalen en criminelen, onrust op het Binnenhof, maar ook met mooie Nederlandse sportsuccessen.

Het is dit jaar qua werk voor mij een aaneenschakeling van kleine opdrachten geweest, met allerlei verschillende werkzaamheden.
In tegenstelling tot de voorgaande jaren ben ik in 2018 overwegend bezig geweest als adviseur voor bedrijven en projecten en coach voor projectleiders.

Nu de zomervakantie weer voorbij is ben ik weer opgeladen om nog wat werkzaamheden op te pakken.
Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat parttime werk voor mij goed haalbaar is, dus acquireren naar fulltime werk is niet nodig. Ik houd me vast aan:

Je hoeft niet per se je tempo op te voeren om meer uit het leven te halen.
(Mahatma Gandhi 1869-1948)
LaumenConsultancy
Leeuwerikerf 9
2251 NM Voorschoten
M +31 6 5133 4149
E info@laumenconsultancy.nl
I www.laumenconsultancy.nl
KvK 28108182

Indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier. Verwijder mij van uw mailinglist, klik dan hier.