Het eerste halfjaar zit er weer op. De zomer is volop aan de gang. De eerste festiviteiten heb ik al weer achter de rug. Mijn club is kampioen geworden van Nederland en de editie van Voorschoten Jazz Culinair 2017 was weer een groot feest.

Ondertussen is het al bijna 100 dagen na de verkiezingen voor de tweede kamer en Tjeenk Willink worstelt nog steeds. Ik ben benieuwd hoe en wanneer dit gaat eindigen.

Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven. (Albert Einstein)

Maar daarnaast is de zomervakantie aanstaande. En dat wordt genieten.

In dit eerste deel van 2017 heb ik voor ENGIE Maastricht georganiseerd dat in gezamenlijkheid het opleverdossier voor gemaal Eefde door de opdrachtgever RWS is geaccepteerd.
De komende periode moeten de restpunten worden afgehandeld en dan is dit project, dat voor mij in stukjes heeft plaatsgevonden, helemaal voorbij.

In dezelfde periode heb ik, tot begin mei, het hand-over management op de nieuwbouw PPF6 voor ENGIE Maastricht uitgevoerd. Ook daar resten nu wat opleverpunten voordat in augustus “de stop” gaat plaatsvinden om de oude en de nieuwe fabriek te koppelen.

De komende periode zal voor mij weer bestaan uit het plegen van acquisitie. Op zoek naar weer een uitdagende klus, met als credo:

Tracht niet een man van succes te zijn, maar probeer liever een man van waarde te zijn. (Albert Einstein)

LaumenConsultancy
Papelaan 85-Y
2252 EG Voorschoten
Nederland
T +31 71 5610707
M +31 6 51334149
F +31 71 5610966
E info@laumenconsultancy.nl
I www.laumenconsultancy.nl
KvK 28107916 te Leiden

Indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier. Verwijder mij van uw mailinglist, klik dan hier.