LaumenConsultancy - Facilitaire dienstverlening

Bedrijf: V.O.F. CS-A15 Locatie: Europoort, Botlek, MaVa project Duur: 15 maanden

V.O.F. CS-A15 bestaat uit de bedrijven Croon Elektrotechniek en Strabag, en is een belangrijke partner van het consortium A-Lanes A15.
A-Lanes A15, een samenwerking tussen Ballast Nedam, John Laing, Strabag en Strukton voert namens Rijkswaterstaat de werkzaamheden uit voor verbreding van de A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein.

De werkzaamheden behelzen de verbreding van het traject en de bouw van een nieuwe Botlekbrug. De A15 is een belangrijke verbinding tussen het uitbreidende Rotterdamse haven- en industriegebied (inclusief Maasvlakte) en het Europese achterland. De overeenkomst, een zgn. DBFM -contract, heeft een looptijd van 25 jaar en een totale nominale projectwaarde van circa € 1,5 miljard. Daarmee is het A15 MaVa project de grootste opdracht die ooit door Rijkswaterstaat is aanbesteed.

CS-A15 is een belangrijke partner voor A-Lanes als het gaat om de specialistische brugtechnische, tunneltechnische en verkeerstechnische installaties.
Marcel Laumen is gevraagd om vanaf 1 februari 2013 zijn expertise in te zetten en daarmee een bijdrage te leveren aan het succesvol maken van dit project. Als manager Centrale Staf is Marcel met zijn medewerkers verantwoordelijk voor de ondersteuning van de lijnorganisatie.
Eveneens voor het aangetoond krijgen van zowel het ontwerp van als
de gerealiseerde werkzaamheden in het tracé Vaanplein - Maasvlakte.

Ga terug